2011. áprilisban nyitottuk az első HelloMamit, mára 4 helyen választhatsz a legújabb trendek kismamaruha kínálatából. A divat, a kényelem, a praktikusság mellett áraink is kedvezőek, világmárkákat hoztunk el Nektek, az eredeti árhoz képest akár 50% kedvezménnyel! Családias légkör, segítőkész eladóink várnak. Több 1000 darabos árukészlet, üzleteink kínálata eltérhet, érdemes akár több HelloMamiba is ellátogatni.

Hogyan válasszunk

Mikor érdemes kismamaruhát vásárolni?

Nem a pocak növekedésével van összefüggésben, hanem azzal, hogy a kismama mit érez kényelmesnek. Általában a harmadik hónap végére már nem kényelmesek a normál alsók, így legkésőbb az első trimeszter végén érdemes körülnézni a kismamaboltokban.

Hogyan válassza ki az újdonsült kismama első ruhadarabjait?

Érdemes olyat keresni, ami még elbírja néhány további kiló "érkezését", illetve a pocak körfogatának növekedését. Vannak pocakra felmenő betéttel ellátott szoknyák, nadrágok, melyek szinte a várandósság egész ideje alatt hű társaink, a legtöbb modell még várandósság után is hordható. Vannak olyan darabok, melyek oldalsó részébe illesztettek be egy gumis betétet, vagy anyagukban mennek fel a  pocakra, esetleg gumis derekúak.

Lényeg, hogy a kismamának ne kelljen lemondani korábbi stílusáról, csupán azért, mert babát vár.

A felsőkben is érdemes kifejezetten kismamáknak gyártottat választani, hisz ezek kényelmesebbek, jobban igazodnak a pocak vonalához, és jobban kiemelik azt. 

Műtét után hordj kismamaruhát

A has táji műtétek gyógyulása hosszadalmas folyamat. Ilyenkor az érintett testrész nagyon érzékeny, a hagyományos ruhadarabok viselése sokszor kellemetlenné válik. 
Nadrágjaink, szoknyáink a gumis derékrésznek, illetve a pocakbetétnek köszönhetően jól tágulnak, nem nyomják meg a hasat, védik a műtéti területet. 
Kismamaruhák nem csak kismamáknak!

Miért válassz világmárkát?

Mert nemcsak egy jól bevált márkanevet képviselnek, hanem a világon elismert magas MINŐSÉGET is, és mindig követik a legújabb trendeket. A HelloMami üzleteiben a minőségi világmárkákhoz kedvező áron juthatsz hozzá. Üzleteinkben olyan világmárkákat is megtalálhatsz, melyekről esetleg még nem hallottál. DE! Nézz utána a Net-en márkáinknak, és hidd el, garantáltan a kedvenceid lesznek :-) 

Néhány a HelloMamiban kapható világmárkák közül: QueenMum, Love2Wait, Esprit maternity, Noppies, Supermom, Cache Cache, LizLange, Rock a Bye Rosie, EmmaJane..